zaterdag 20 mei 2017

Een paar foto's

Internet werkt niet echt goed en foto's plaatsen via de iPad , werkt ook niet echt goed.
Dus hier maar enkele foto's .







Onderweg

De Reis!

Op vrijdagochtend, na een goede nacht slaap, met de shuttle naar de airport. De vlucht naar London duurde 40 minuten, lekker gaan lunchen, luchtje en een smeerseltje gekocht en toen in de grote Boeing  naar San Francisco. 
We zaten op het bovendek, 2 stoelen aan het raam.
 Wat fijn is aan de Airbus is dat je op het bovendek een extra opbergvak aan het raampje hebt. Hier kun je spullen in doen en lekker op leunen. De vlucht verliep voorspoedig, genoeg te eten, drinken en ruim voldoende entertainment aanbod.
Na een vlucht van 10 uur, touchdown. We konden als "returning esta" met de Amerikanen mee lopen naar customs and immigration. Dit ging zonder problemen, toen naar de bagageband, duurde even, maar daar kwamen ze al aangerold . Inclusief de hoezen en kofferriemen, dit hebben we ook al eens anders meegemaakt. Met de airtain naar de carrental. We hebben een minivan via Alamo gehuurd, skip the counter. Dit is een aanrader. We zochten een mooie Dodge Grand caravan uit, 2000 mile op de klok. Snel onze koffers er ingezet, sleutels mee, en terug naar de  trein. Hier hebben we gewacht op Paul en Ien, zij kwamen een uurtje naar ons aan. Zij vlogen rechtstreeks vanaf Düsseldorf . Toen op weg naar Roseville, waar we onze eerste overnachting hadden, nog een snelle hap bij de Panda expres. Om 00.00 raakte mijn hoofd het kussen, en ging het licht uit tot bijna 7.00 uur.
Vandaag op weg naar Elko, de tweede stop naar Yellowstone.
Tot nu toe verloopt alles voorspoedig, heerlijke temperatuur, mooie muziek op de radio,goed gezelschap. Wat wil je nog meer.
Onderweg stak er op zijn gemak een coyote de weg over. Maar alle vier geen fototoestel bij de hand, balen!
Nu in de Travellodge in Elko, das pas "back in time".

Vanaf morgen Yellowstone.