donderdag 1 juni 2017

Foto's dag 14


































Vegas Baby!

Gisteren een rondje Lake meade gedaan, leuk maar niet bijzonder. Ien en Paul zijn de Hoover dam gaan bezichtigen.
Ze vonden dit wel heel bijzonder, hier was het water vanaf 1995 flink gezakt. Dit was ook zichtbaar in het meer, hier lagen flinke stukken droog. 
s'Avonds zijn we naar Fremont street geweest, Paul en Ien gingen eten bij Carabas. Eerst nog getoast op ons beider trouwdag, 28 en 36 jaar. Toch een hele prestatie. 
Ik vond Fremont street een grote kermis. Wat een volk, je zag overal straatartiesten. Je kon op de foto met allerlei blote meiden en mannen, Kiss look-a-likes en met een man met een bord "I hate Trump". Hij verdiende genoeg.
Halverwege liepen we tegen dezelfde mensen van Stein op, waar Paul en Ien gisteren mee afgesproken hadden. What are the ods, tussen honderden mensen. Ff meegekletst en toen weer naar huis.
Na een goede nachtrust en een lekker ontbijtje, op weg naar de strip. Gewinkeld in de fashionshow Mall , niet geslaagd. Ik had er geen zin in. Toen maar over de strip gelopen, het was warm.
Bij Venetiaan en Ceasar Palace naar binnen, wat een pracht en praal. En wat een winkels, alle dure merken waren er vertegenwoordigd.
Op de terugweg nog een foto bij het Las Vegas bord. Hier stond een enorme rij, dus we hebben ze maar van de zijkant genomen.

Thuis nog ff gezwommen en toen naar de Dollarstore voor een nieuwe voorraad slaappillen, tandpasta en zalfjes. Nog wat gegeten, nu moe. Morgen laatste dag Vegas.

Foto's dag 13