zondag 21 mei 2017

Foto's






















Drie staten doorkruist!

Vandaag van Nevada door Idaho naar Montana.
De langste rit van deze vakantie. Onderweg in een klein dorpje, tussen de " locals", heerlijk ontbeten. Als je naar het toilet moest, was er geen deur, maar moest je je afzonderen met een douchegordijn. Apart! Het landschap veranderde van dor naar rotsachtig naar groen en bergtoppen met sneeuw. Van tuinbouw naar heel veel veeteelt, veel zwarte koeien met witte koppen, zgn Holstein koeien.
Onderweg werd het steeds kouder, je zag nog hoopjes sneeuw liggen tussen de bomen. Wat opviel was de rotzooi in de kleine dorpen. Overal autowrakken naast de huizen, afgebladderde verf, slecht onderhouden tuinen. Ons "huisje" is in west Yellowstone. Dit was snel gevonden, het is maar een klein stadje. Een leuk huis met 3 slaapkamers, 2 badkamers, voorzien van alles wat we nodig hebben en kraakhelder.

Nadat we geïnstalleerd waren, nog snel een hapje gaan eten. Nou, hapjes kennen ze hier niet, porties zijn aan de maat. Je moet goede honger hebben om je bord leeg te krijgen. Toen we buiten kwamen was de temperatuur gezakt tot -1. Hopelijk wordt het warmer. Nu blog schrijven , een borrel en op tijd naar bed. Morgen
 naar Yellowstone.