dinsdag 30 mei 2017

Foto's


































Van Zion naar Las Vegas



Op dit moment zitten we in het huis in Las Vegas. We zijn gisteren vertrokken van Zion via Valley of fire naar Las Vegas.
Ik kan niet  veel vertellen over Valley of fire. Ik kreeg een enorme lage rugpijn en heb dus bij het visitorcentrum gezeten, samen met Ien. Die vond het veel te warm om te lopen. Het was tegen de 100 Fahrenheit , dus ongeveer 37 Celsius. De formule volgens Ien is: 100-30= 70:2= 35 + 2= 37! Klopt als een bus!
Paul en John hebben een trail gelopen maar kwamen verhit weer terug. Toen door naar Las Vegas. Wat een drukte na de afgelopen week in de natuur te hebben doorgebracht. Bij binnenkomst in het huis, zag ik gelijk dat dit niet gepoetst was. Even gemaild met de eigenaar. Die was in alle staten, vol verontschuldigingen. Ze kwam met haar familie gelijk alles poetsen en we kregen een nacht retour. Wij zijn maar ff naar de Walmart gaan shoppen. Bij terugkomst was alles mooi schoon.

Het huis is prima, mooie buurt, leuk zwembad en alles wat we willen.  Gisteren nog Thais eten laten komen, heerlijk. En op tijd naar bed. Ik had pillen en zalf gehaald en vanochtend ging het al beter met mijn rug. Vandaag rustig aan gedaan, gefacetimed met de kids en nog ff geshopt in de outlet. Paul en Ien zijn nu naar Freemont street en wij gaan zo meteen Netflix kijken, het nieuwe seizoen House of cards. Zittend op een oerlelijk maar oh zo lekkere schommel relaxbank, met glashouder! Deze week doen we vooral lekker niks, vanaf zaterdag weer op weg naar het laatste park Yosemite.