dinsdag 6 juni 2017

Foto's



















Glacier Point en Gumbo

Laatste dag Yosemite . Na een enorm ontbijt, werkelijk enorm lekker. Zo lekker, daar kun je alleen maar van dromen. Wat een enorm lieve gastvrije mensen. Ze zijn beiden al op leeftijd, 76 jaar , en dan nog zo gastvrij en lief. Het B&B gebeuren is ons meegevallen, was voor ons de eerste keer. Wij zijn niet zo'n praters als we nieuwe mensen ontmoeten, maar hier moet je wel. En met een gastvrouw als Lois, zul je moeten. Zij is zo leuk, maar ook heel direct. Zij verteld je wel wat je wel of niet moet doen. Je durft niet te weigeren, we lachen hier wat af. Ik wilde ff ontspannen gaan zwemmen. 
Op dat moment kwamen net nieuwe gasten, ik zei voor mijn doen al vriendelijk :Hi
Werd gelijk teruggeroepen en werd gesommeerd om me voor te stellen. En je weigert niet! Naderhand hebben we hier hartelijk om gelachen. We werden ook uitgenodigd om met zijn 4tjes Gumbo te komen eten, rond zessen. Dit hebben we ook maar gelijk geaccepteerd. Durfden niet goed te weigeren, maar dit gebeurt alles op een hele lieve maar directe manier. Hierdoor hebben ze al 20 jaar een goedlopende B&B.
Maar eerst een trip naar Glacier Point. Dit was een trip van 2 uurtje rijden, maar wat een uitzicht. Zo mooi, net een schilderij.
Niet eentje die je in je kamer wil hangen, volgens Ien, maar toch prachtig. Echt de moeite waard, je ziet de hele vallei vanaf dit punt.
Eenmaal thuis, lekker in het zwembad en relaxen. Om 6 uur werden we verwacht om Gumbo te eten, door de host, Jean, gemaakt.
We aten buiten, de tafel was weer gedekt. De wijn werd uitgehaald, Gumbo op de tafel. Dit is een dikke soep met kip, rijst, okra, paprika en nog van alles. Wij dachten alleen een bordje soep te krijgen , maar er kwam nog meer wijn,salade, brood en Franse kaas. Er kwamen net nieuwe gasten aan, die moesten ook gelijk aanschuiven. Die arme mensen wisten niet hoe ze het hadden. Maar het was erg gezellig. De beste avond tot nu toe. Dit is een aanrader voor iedereen, wat een warme en liefdevolle mensen. Weer een mooie dag, als afsluiter kwam er nog een troep herten op bezoek. En doken wij nog even in de jacuzzi. Life is good!
Morgen naar Morro Bay.