zaterdag 3 juni 2017

Las Vegas - Mammoth lakes

Gisteren laatste dag Las Vegas, dus rustig aan gedaan.
Wat gewinkeld, de tweede auto terug gebracht en s'avonds gegeten bij the cheesecake factory in Henderson. Dit was een super groot restaurant met een super uitgebreide kaart. De vitrine met de cheesecake zag er geweldig uit, jammer dat ik het niet lust. Maar het eten was heerlijk, vergezeld van een heerlijke cocktail.
Vandaag het huis opgeruimd, ingepakt en op weg naar Mammoth Lakes. Paul wilde nog eens graag door Death Valley. Dus dat werd onze route. Bij de ingang van DV, bij het plaatsje Beaty, nog lekker gegeten bij Mels'dinner. Heerlijk en goedkoop.
Death Valley was mooi en vooral "hot, hot, hot"!
 Het was er erg rustig, we hebben niet veel andere toeristen gezien. Nog een stop bij Stove pipe Wells , het restaurant waar we in 2011 gegeten hadden, had inmiddels uitgebreidt. Het wordt nog eens een echt dorp. Maar het was er "bloody hot".
Snel weer in de auto en op naar de volgende stop.
Jake's bar in Lone Pine, dit zou een gezellige bar zijn. Nou, meningen verschillen. Toilet was in elk geval wel mooi roze.
De laatste stop was het Siƫrra nevada resort in Mammoth lakes.
Hier zouden we twee kamers hebben. Die had ik geboekt en betaald, helaas hadden hun maar een kamer opstaan. Ik had gelukkig alles uitgeprint maar de receptioniste wilde wel een kamer geven maar dan aan het zelfde bedrag dat we al betaald hadden. Dat was €260, dacht het niet! Benieuwd hoe het afloopt , ik moet morgenvroeg met de dan dienstdoende receptioniste gaan praten. We wachten af. Nog gaan eten en nu tutti kaputti op bed. Morgen hebben we een hele lange rit voor de boeg daar de pass die we over moeten nog dicht is, en de twee die daar boven liggen ook nog, door de hevige sneeuwval deze winter. We shall see, welterusten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten